Artego Rain Dance Flex mousse 150 ml
categorie last

Artego Rain Dance Flex mousse 150 ml

Artego Rain Dance Flex mousse 150 ml

8,92 € χωρίς Φ.Π.Α.

8,92 € 12,74 € -30%
rating Δεν υπάρχει κριτική προς το παρόν
Τελευταία είδη σε απόθεμα

 

Υπηρεσία πελατών 5ημ/7

 

Αυθεντικά προϊόντα + νόμιμη εγγύηση

 

Οι καλύτερες τιμές στο διαδίκτυο

 

Πληρωμή σε 30 ημέρες και σε δόσεις χωρίς επιπλέον χρεώσεις με τη Klarna (ανάλογα με τη χώρα)

 

Πληρωμή σε 3 μήνες και σε 4 δόσεις χωρίς κόστος με το Paypal (εξαρτάται από τη χώρα)

  Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ευρώπη από 55€

(Για τη χώρα σας, δείτε την καρτέλα παράδοση)

  Αποστολή σε 24 ώρες, παράδοση σε 48/72 ώρες

(Για τη χώρα σας, δείτε την καρτέλα παράδοση)

 

100% ασφαλείς πληρωμές

 

Este o spuma modelanta care defineste parul, exercitand o actiune anti-frizz asupra pielii. Formula se bazează pe proprietățile antioxidante ale ceaiului verde și pe proprietățile anti-încrețire ale amidonului de porumb, pentru păr elastic și moale.

Recomandat celor care doresc ca parul lor sa fie sanatos, puternic si frumos.

Produsele Artègo Rain Dance se caracterizează prin formula lor exclusivă, bazată pe Blooming Complex: rezultatul extraordinar al cercetării fitochimice, care constă dintr-un produs activ numit IPStic, ulei de Tsubaki, ulei de argan, ulei de camelie și proteină de mătase.

Toate acestea sunt combinate cu paisprezece elemente unice suplimentare selectate de Artego pentru sănătatea și frumusețea părului. Gama Rain Dance pretinde o absență totală a parabenilor și parafinelor și o utilizare a energiei 100% verde.

Tehnologia Rain Dance Foam

Linia Rain Dance Flex Mousse se caracterizează printr-o formulă pe bază de amidon de porumb și cafea verde: prima are proprietăți de descurcare, care efectuează o acțiune anti-încreț, în timp ce ceaiul verde este un amestec fin de cafea „Raw” Arabica, făcută din uscate. boabe de cafea verde. Aceste semințe sunt bogate în substanțe cu acțiune biochimică puternică, care au efecte puternice antioxidante și anti-îmbătrânire asupra părului.

Funcționează în sinergie cu un compus dezvoltat de Universitatea din Calabria numit IPStic, care este format din acid hialuronic și proteină din soia. Aceste doua substante formeaza un complex care contine patru macromolecule active: capsaicina, cu actiune analgezica si stimulatoare calmanta; Galat prezent în ceaiul verde, cu proprietăți antioxidante; Polifenoli din ceai și ciocolată, antioxidanți puternici și antiinflamatori; Gluconat de zinc, important pentru stimularea regenerării celulare.

Cum se folosește Flex Mouse Rain Dance

Agitați și măsurați spuma în mâini. Aplicați uniform pe părul spălat și uscat cu prosopul. Se trece la uscare cu stilul dorit. Poate fi aplicat și pe părul uscat ca finisaj de coafare.

artego

Artego este o marcă italiană de produse cosmetice profesionale pentru coafură. Produsele sale îngrijesc, stilează și adaugă culoare. Combină eficacitatea ingredientelor naturale cu mirosurile plăcute și proaspete. Toate produsele Artego sunt create în colaborare cu experți din industria frumuseții. Ideal pentru femei si barbati.

Descoperiți gama artego, precum și cele mai bune produse profesionale pentru păr și netezire braziliană și φροντίδα μαλλιών pentru păr online la test.sabellecosmetics.com

Apă Laureth sulfat de sodiu Cocamidă DEA PEG-90M Cocamidopropil betaină Stearamidopropil dimetilamină Parfum Clorură de behentrimoniu Copolimer disodic EDTA Stiren/VP Acid citric PEG-150 distearat Polyquaternium-10 Benzotriazolil dodecil extract (Extract de Triazolil dodecil P-Acrerum la germinat de sodiu) Extract de officinarum (extract de trestie de zahăr) Extract de rădăcină de Panax quinquefolium (extract de rădăcină de ginseng american) Extract de fulgi de Avena sativa (extract de fulgi de ovăz) Bambusa vulgaris (extract de lăstari de bambus) Extract de frunze de Ginkgo biloba Extract de Corthelius shiitake (extract de shiitake) Arginină Acid aspartic Acid stearic PCA Metilcloroizotiazolinonă Metilizotiazolinonă Glicină Alanină Serina Valină Treonină Prolină Isoleucină CI 19140 Histidină Fenilalanină Benzil benzoat Linalool.

SAB-P-3010
8032605270832

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Προϊόντα από την ίδια μάρκα

Τάσεων προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Artego Rain Dance Flex...

rating 0 κριτική
8,92 €
Προϊόν που προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω WhatsApp! Κάντε κλικ για να ανοίξετε τη συνομιλία ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο +32/2 672 99 16