Jaguar Set So Glamorous 5.5
categorie last

Jaguar Set So Glamorous 5.5

Jaguar Set So Glamorous 5.5 

€136.28 tax excl.

-30%Limited promotion from 09/04/24 to 30/04/24
€136.28 €194.69
rating No review at the moment
Last items in stock

 

Customer service 5d/7

 

Authentic products + legal warranty

 

The best prices on the web

 

Payment in 30 days & in installments at no extra cost with Klarna (depending on the country)

 

Payment in 3 months & in 4 installments at no cost with Paypal (depends on the country)

  Free delivery throughout Europe from 55€

(For your country see delivery tab)

  Shipping in 24h, delivery in 48/72h

(For your country see delivery tab)

 

100% secure payments

 

Set Jaguar zo glamoureus De Jaguar So Glamourous Hairressing Set omvat:

1x zo glamoureuze 5,5 haarschaar, 1x roll-up zak zilveren gereedschapsrol en 1x een 33 hittebestendige haardrogerborstel in een exclusieve geschenkdoos.

Jaguar ontwerpschaar in 5,5 "en in een unieke uitstraling als gevolg van" diep paars "titanium hoogglanzende coating gemakkelijk te hanteren, langdurige scherpte, goed geschikt voor het snijden van offsetontwerp en schuine duimoog voor ontspannen werkkwaliteit gemaakt in Duitsland Rolly Up -tas voor een schaar en andere gebruiksvoorwerpen (afmetingen open: 46 cm w x 26 cm h) Een 33 gemaakt van één stuk, een diameter van 33 mm en "Deep Purple" coatingmes en snijrand De Jaguar zo glamoureus 5.5 heeft de snijigenschappen de snijigenschappen heeft de snijigenschappen van de bewezen Jaguar White Line.

De speciale verwerking van het gesmede speciale staal biedt een solide hardheid. De gebogen schaarlichaam van deze haarschaar zorgt voor stabiel comfort en geeft het mes aanzienlijk meer stabiliteit.

De klassieke messen met een platte snijkanthoek staan voor een zeer goede scherpte. Extra honen en holle slijpen maken deze haarschaar goed om te snijden. Staal en oppervlak Het gesmede speciaal staal en het extra ijshardening maakt het slijpen mogelijk, wat een zeer goede scherpte veroorzaakt en een lange levensduur van de snijranden. De hoogwaardige titanium hoogglanzende coating "diep-paarse" geeft de kapselschaar niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, het biedt ook bescherming in het geval van nikkelallergie.

Ergonomie en loop van de schaar De gebogen vorm van het schaarlichaam met het bolle mes is niet alleen visueel aantrekkelijk, het geeft het mes ook aanzienlijk meer stabiliteit en dus een gladde loop. Het schroefsysteem in interactie met de messen veroorzaakt een lichte en zeer goede beweging, waardoor het snijden met de haarschaar aangenaam is.

Dankzij de met de hand vlekkende afgeronde vinger rust van de handgrepen in offset-ontwerp, passen deze kappersschaar ergonomisch en comfortabel in de hand en verlichten dus de spieren.

Op de (verwijderbare) vingerhaak kan de pink comfortabel worden geplaatst en kan de kappersschaar dus veilig worden geleid. Let op de perfecte setting.

Te los of te strak? Met de Vario -schroefverbinding kunt u het versnelling eenvoudig opnieuw aanpassen met een munt.

Bereik van levering om uw zo glamoureuze op de lange termijn te kunnen gebruiken, wij raden regelmatig de haarschaar aan.

Daarom ontvangt u een zorgolie met de aankoop, omdat de messen op deze manier hun precisie behouden. Met behulp van de aanpassingssleutel kunt u de schroef indien nodig opnieuw aanpassen en dus de kappersschaar aanpassen aan uw behoeften.

Op deze manier wordt het werk vergemakkelijkt en de hand ergonomisch ondersteund.

Koop nu de kappersschaar als een speciale editie in een aantrekkelijke geschenkdoos inclusief de Jaguar One 33 en de roll-up tas zilver.

Sabelle is the specialist in Brazilian keratin treatment and hairdressing material & care products

SAB-P-3152
4030363106374

Products from the same brand

Trendy products

Jaguar Set So Glamorous 5.5

rating 0 review
€136.28
Product added to wishlist
Product added to compare.